CERITA SANA SINI

bla…bla…..nak citer apa kat sini?

10 Respons

  1. tak sangka dah ada blog sendiri.. tahniah buat En Ishak kita.. rasa terharu pun ada.. terkonang-konang.

  2. jeng..jeng

  3. What’s Up men….??? apa khabo… sape yg create laman nie…??? kau dah jadi pakar IT sekarang aaaa. Kau oghang dah expert, bila mau jar aku haaaa……

  4. klu nak blajar…..bleh

  5. tahniah buat sahak.teman dengar kamu sambung belajar kat open u.betulke?

  6. Salam,ishak macammana nak upload gambar/video?bolehke? atau kena hantar pada kamu?

  7. traser blum nak sambung blajar lagi…
    klau nak upload bleh….tapi dlm komen ni tak bleh…

    so…ko antar melalui mail kat aku…nnti aku uploadkan

  8. Merdeka !! Merdeka !! Merdeka !!

  9. En Is mana member DTKT yang lain di org tak tau ke..

  10. Salam semua,

    Aku tak sangka hang sahak, siap boleh buat blog kita sendiri lagi…anyway aku tabik hang!

    Apa habaq hang la ni sahak? Tu gambaq ank yg ke 2 kee tu?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: